Het nieuwe jaar

Het nieuwe jaar is begonnen….. 2012….. Dit zal nog niet het jaar van vertrekken zijn, want de boot is nog lang niet klaar. Wel hebben we nu een website die sinds vandaag dan maar eens algemeen bekend moet gaan worden. De hoofdopzet is klaar, een deel van de content is klaar.

Margit wil dit jaar veel gaan varen, met de Pinta dan wel of met Grietje. De eerste voor “lange” reizen, en de tweede voor een klein beetje zeilgevoel, alhoewel ook roeien of electrovaren nu mogelijk is.

Mijn planning voor dit jaar is de romp van buiten geheel, op schilderen na, klaar te hebben, het interieur achter de kasten en schotten in de verf en de watervoorziening aangelegd. Ook moet er dit jaar maar een besluit genomen worden over de motor en de voorzieningen daarvoor getroffen worden. Het dek moet definitief gelegd worden op het teak na met daaronder de “plafond”-afwerking ofwel onderdeks met de nodige isolatie. Dit met dank aan school die erg veel isolatie in de afvalbak heeft gegooid.

Verder moet er het nodige gelakt worden aan onderdelen thuis en aan de boot. Kijken wat mogelijk is. Één en ander is afhankelijk van het weer van deze winter.

Goed, plannen zat, nu nog tijd en ……….

EEN HEEL GELUKKIG NIEUWJAAR.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.